4 stk kyllingebryst uden skind
1 spsk rød curry pasta
2 dl vindruekerneolie
Saft af 1 citron
250 g jasmin ris
Avocadosauce:
2 avocado
1 løg
2 fed hvidløg
2 dl hvidvin
2 dl æblejuice
Saft af 1 citron
Reven skal af 1 citron
1 spsk extra jomfruolivenolie
Reven muskatnød, salt, hvid peber
Blend den røde curry pasta med olie.
Vend de 4 stykker kyllingbryst i curry pastaen og stil dem køligt i et døgns tid.
Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Kog risene med lidt salt.
Avocadosauce: Hak løg og hvidløg og sauter det let i olien.
Tilsæt hvidvin, æblejuice, saft og reven citronskal.
Lad saucen småsimre, til den er reduceret til det halve, afkøl en anelse og blend med avocado.
Smag saucen til med muskatnød, salt og peber.