Logo

Marineret kylling med aïoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ fersk kylling
2 løg
1 squash
1 gul peberfrugt
1 citron olivenolie
 
Aïoli:
1 æggeblomme
1-1 ½ dl madolie
1 fed hvidløg
1 knivspids salt
citronsaft
 
Tag ingredienserne til aïoli frem i god tid.
Pisk æggeblommen og tilsæt olien under piskning, først dråbevis, senere i en tynd stråle.
Smag til med hvidløg, salt og lidt citronsaft.
Del squash, gul peber og det uskrællede løg og pensl med olie.
Grill kylling og løg i ca. 35-40 minutter.
Læg squashen og gul peber på, når der resterer ca. 3-4 minutter.
Krydres med salt og peber, hvorefter citronsaften hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her