Logo

Marinerede lammekoteletter 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dobbelte lammekoteletter

Marinade:
4 spsk tør rødvin
2 spsk olivenolie
4 pillede og pressede hvidløgsfed
1 spsk tørret rosmarin
2 laurbærblade

Ingredienserne til marinaden røres sammen.
Koteletterne vendes i denne marinade og lægges oven på hinanden i en skål.
Marinaden hældes over og kødet trækker heri under låg natten over i køleskab.
De godt afdryppede koteletter steges på begge sider under ovnens grillelement ca. 4 minutter i alt.
Drysses med salt og peber inden serveringen.
Hertil passer salat af peberfrugter, rå løgskiver og fetaost samt bondebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her