600 g kalkunbryst skåret i 4 skiver
3 spsk soyasauce
1 spsk citronsaft
1 spsk revet ingefær
1 grøn chile
1 spsk olivenolie
600 g frisk spinat
Evt. 1 spsk sesemfrø
Tilbehør:
3 dl jasminris
4 skiver hvedebrød
En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili.
Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.
Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Kødet tages af panden og holdes varmt.
Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af.
Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden.
Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk.
Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten.
Serveres med jasminris og hvedebrød til.