Logo

Marcipanstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
50 g sukker
200 g smør
 
Fyld:
75 g marcipan
20 g smør
1-2 spsk pasteuriserede æg
2-3 spsk flormelis
 
Pynt: ca. 50 g mørk chokolade
 
Bland hvedemel og sukker.
Hak smørret heri, findel det og ælt dejen sammen.
Læg den evt. køligt ½ time.
Bland marcipan, smør, æg og flormelis.
Rul dejen i stænger som til finskbrød og skær den i ca. 5 cm. lange
stykker.
Skær en ridse på langs i hvert dejstykke.
Kom marcipanfyldet heri og klem kagerne sammen.
Bag kagerne lige under midten i ovnen ved 200°C 10-12 min.
Lad kagerne svale på en bagerist.
Smelt chokoladen og dyp hver ende af kagerne i chokoladen.
Lad chokoladen tørre, før kagerne kommes på dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her