Logo

Marcipan-æggeskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

marcipan
gul og rød farve
koldt vand

Marcipan æltes med så meget gul og rød farve, at det ligner en æggeblomme, og trilles derefter i en lang pølse.
Ufarvet marcipan trilles i ca. 2 cm. tykkelse, fugtes med lidt koldt vand og lægges som et lag omkring den gule pølse.
Af denne udskæres nu skrå skiver, som lægges på smørrebrødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her