Logo

Mandeltoppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g mandelsplitter
2 tsk reven appelsinskal
2 tsk finthakkede pistacier
2 tsk hakket kandiseret ingefær
125 g hvid chokolade
100 g flødechokolade
100 g bitter chokolade
 
Mandelsplitterne ristes lysegule på en tør pande for svag varme og
under stadig omrøring og afkøles.
De ristede mandelflager deles i tre lige store portioner.
Den ene portion blandes med reven appelsinskal, den anden med
pistacier, den tredje med ingefær.
De tre slags chokolader brækkes i mindre stykker og smeltes hver for
sig i vandbad.
Mandelsplitterne med appelsin røres sammen med den hvide chokolade,
mandelsplitterne med pistacier røres sammen med flødechokoladen og
mandelsplitterne med ingefær røres sammen med den mørke chokolade.
Ved hjælp af 2 teskeer dyppet i varmt vand, tages de forskellige slags
mandelmasse op og sættes i små toppe i konfektkapsler af papir.
Derefter skal konfekten stå mindst 12 timer i køleskab før den
serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her