Logo

Madeira marinerede snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 snegle
38% cremefraiche

Marinade:
1-2 dl madeira
krydderurter efter eget valg (fx timian, persille, dild, purløg el. basilikum.)
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
salt
peber

Sneglene marineres 1 12 timer i marinaden, hvorefter det blandes med cremefraiche til en tyk masse og nedkøles.

Serveringsforslag:
1) Indbagte
Butterdejsstykker rulles ud i passende stykker, og sneglemassen pakkes ind.
Stryges med æggehvide. Bages i ovnen ved 200 º i 20 min.

2) Fyldte bagte kartofler
Den bagte kartoffel flækkes, og sneglemassen lægges på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her