Logo

Mørbradsstrimler med limesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradsstrimler med limesauce

4 pers.

 

1 stk svinemørbrad
salt og peber
1 spsk olivenolie
2 løg
2 skiver bacon
2 spsk hakket jalapeno
1 dl tør hvidvin
2 ½ dl hønsebouillon
2 dl piskefløde 38%
½ dl limesaft
2 tomater
Pynt: forårsløg

Skær mørbraden i skiver, og derefter i tynde strimler.

Krydr strimlerne med salt og peber.

Opvarm olien på en stor pande ved høj varme og svits kødstrimlerne i 1 min.

Overfør dem til en tallerken.
Kom hakket løg, hakket bacon og jalapeno på den samme pande og svits dem i ca. 5 min.

Tilsæt vin og kog op i et minut.

Tilsæt bouillon og fløde og lad det simre i ca. 8 min.
Returnér kødet til panden.

Rør limesaften i og tilsæt hakkede tomater.

Lad det simre, til kødet er gennemstegt, ca. 3 min. yderligere.
Overfør til et serveringsfad.

Pynt med hakket forårsløg og servér.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her