Logo

Lyssej med dild-sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g filet af lyssej

Kogelage:
4 dl hønsebouillon
6 helepeberkorn

Sauce:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
½ spsk grov dijonsennep
citronsaft
hakket dild

Kog fisken ved svag varme 6-7 min.
Smelt smørret og pisk melet i
Spæd med kogevandet til en god konsistens
Kog godt igennem
Smag til med sennep, citronsaft, salt og hakket dild.
Server fisken med saucen over

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her