300 g mørt oksekød, fx inderlår
Marinade:
½ dl soyasauce
1 finthakket chili
2 fedsnittet hvidløg
1 lille fintsnittet savoykål eller 1 lille fintsnittet sommerkål (ca. 500-600 g)
1 peberfrugt i tynde strimler
250 g markchampignon i skiver
1 porre i tynde skiver på skrå (ca. 200 g)
3 stilkebladselleri i tynde skiver på skrå (ca. 100 g)
1 spsk olie
3 dl okse- eller hønsebouillon
250 g ægnudler
Skær kødet i tynde strimler.
Pisk marinaden sammen og lad kødet marinere, mens grønsagerne snittes.
Sæt vand over til ægnudler og kog dem i 5 min. eller efter anvisningen
på pakken.
Lad dem dryppe af i en sigte og vend 1 tsk olie i.
Varm en wok eller stor stegegryde op.
Hæld olie på og svits grønsagerne ved stærk varme et par minutter. Vend hele tiden rundt i grønsagerne.
Tag grønsagerne op når de er halvt møre.
Hæld kød og marinade i wok'en og svits under konstant omrøring.
Hæld grønsagerne tilbage i wok'en og tilsæt bouillon.
Kog retten igennem.
Vend de kogte ægnudler i og smag til med salt og peber.