18 stykker
125 g blød plantemargarine
1 ½ dl sukker
2 æg
2 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 dl tykmælk, A38 eller ymer
3 æbler
3 spsk sukker
1 tsk kanel
Rør fedtstof og sukker cremet og let.
Tilsæt et æg ad gangen og rør det godt.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med surmælksprodukt.
Bland dejen forsigtigt.
Hæld den i en smurt raspdrysset rund lav form på ca. 1 ½ l, læg skrællede æblebåde på og drys med sukker og kanel.
Bag ved 175°C i ca 35 minutter.
Næringsindhold i 100 g
kj 1512, kcal 360, fibre 1,8 g, fedt 16,2 g, mættet fedt 3,3 g, flerumættet fedt 6,8 g, P/S 2,1, kolesterol 70 mg.