Logo

Limemarineret torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(fisch en Escabeche)

400 g torskefilet
½ l fiskebouillon
Marinade:
1 ½ dl limesaft
½ spsk olie
½ spsk frisk hakkede koriander
1 fed finthakket hvidløg
2 finthakkede skalotteløg
1-2 grønne udkernede, finthakkede chili
salt, peber
1 avocado
2 tomater
½ agurk

Fileterne dampes i fiskebouillon til kødet er fast og hvidt, dryppes af og sættes i køleskab, skæres i terninger (ca. 2 x 2 cm) og kommes i plasticpose.
Marinaden røres sammen og hældes i fiskeposen. Trækker koldt i 2 timer.
De skrællede avocadoer halveres og skæres i tern.
Tomaterne udkernes og skæres i tern.
Agurk udkernes og skæres i tern.
Det hele blandes forsigtigt og stilles koldt i 1 time.

Butterdejsstykker
1 pakke butterdejskiver
æg

Skær butterdejen i opfindsomme stykker, pensl med æg og bag ved god varme. (se på pakken).
Tips: der må ikke være andet i ovnen ellers falder de sammen.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her