Logo

Leverpostej 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lever
250 g mosede kartofler
2 æg
3 tsk salt
1 tsk peber
21/2 dl olie
60 g hvedemel
2 fint hakkede løg
evt ¼ tsk allehånde hvis man kan lide det
 
Kog kartoflerne møre med salt og mos dem godt.
Herefter blandes alt andet i, brug en stavblender det er nemmere.
Bages i vandbad i ca 1 time, ved 175-180ºC midt i ovnen.
Serveres evt med stegte champignon og bacon,
(kalkunbacon er fedtfattigt)
Tips: lav dobbelt portion den er rigtig god. Der bliver ca 7 stk aluforme
str 8x12 cm ved en portion.
Tips: ønsker du ikke det skal være fedtfattigt, tilsæt da 1 dl piskefløde.
Brug ikke kartoffelmos - kun mosede kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her