Logo

Leverpostej - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvelever
2 kogte kartofler
2 store løg
2-3 spsk hvedemel
1 glas vand (evt ½ gl vand +1 dl blendet salsa sauce)
1 gulerod

4-5 hvidløg (kan undlades)
salt, peber + alle de krydderier man lyster (feks maxicansk el. allround)
½ l fromage frais

Lever og fromage blendes, derefter blendes: kartofler, gulerod, løg (hvidløg)& vand.

Det hele blandes i en stor skål, derefter tilsættes alle krydderier, salt og peber, til sidst røres hvedemel i til det har den rigtige konsistens (ca 2-3 spsk) fyldes i små foliebakker, lidt mere end ½ fyldt.

Bages i midten af ovnen i vandbad ved 175ºC i ca 60 min.
 

Tips: serveres koldt på lunt groft rugbrød uden smør, med agurkeskiver, hakkede radiser og klippede forårsløg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her