Logo

Leverpate - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g rugbrød
80 g kyllingelever
25 g revet løg
50 g sukkerfrie rødbeder
50 g groft revet gulerod
50 g groft revet squach
3 tsk hvedemel
persille
salt, peber

Hak kyllingeleveren og bland den i en skål med revet løg, groft revet gulerødder og squach.

Tilsæt hvedemel, klippet persille og krydderierne.

Hældes herefter i en lille ovnfast skål. Bages i ovnen i ca. 40 min. på 200 º C. Spises kold på brød og med de sukkerfrie rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her