Logo

Letristet tun led­saget af røget laks og peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Seared Tuna Latka's, smoked Salmon & Horse Radish.
Det er en smuk tallerken. På et leje af tynde skiver lækker røget laks lægges lidt spinat og kartoffel-løg­tærte og peberrodscreme, og på toppen den delikate tunbøf.
 
Potato latka's
Riv 3 kartofler og ½ løg og pres væden fra.
Bland massen med 1 æg og ca. 3 spsk hvedemel og smag til med salt og peber.
Form massen til dadelstore ovale kugler, blancher dem i 140ºC varm olie og stil til afkøling.
Lige inden servering friteres latka'erne gyldne ved 160-180ºC.
 
Tunen kan også serveres rå, marineret, som carpaccio eller på japansk som sushi eller sashima. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her