4 Personer
Marinade:
1 kvist rosmarin
1 kvist salvie
3 laurbærblade
1 kvist blegselleri
2 fed hvidløg
10 sorte peberkorn
1 l tør hvidvin
Hare:
1 hare, delt i 4
1 dl olivenolie
salt og peber
¾ l kraftig rødvin
1/8 l vildtbouillon - terning
Peberkorn knuses og blandes med de hakkede rosmarinkviste, salviekviste, laurbærbladene og de knuste hvidløg. Hvidvin tilsættes. Kødstykkerne lægges i skål og overhældes med marinaden. Marineres 24 timer, tildækket i køleskab. Kødstykkerne tages op af marinaden og aftørres. Steges gylden i olivenolien. Marinaden sigtes og krydderierne tilsættes. Skru ned og læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter inden rødvinen tilsættes. Lad gryden koge i ca. 40 min. og rødvinen skal være kraftig indkogt tilsidst. Kødstykkerne tages op når de er møre og bouillon hældes ved rødvinsbouillonen og denne koges ind til kraftigere og tykkere konsistens.