Logo

Le Trou's Mouclade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 l. rensede blåmuslinger
75 g usaltet smør
6 finthakkede skalotteløg
Bouquet garni af bladselleri, laurbærblad, timian og persillestilke
2 ½ dl hvidvin
½ tsk safrantråde
¼ l piskefløde
1 spsk friskhakket persille
1 fed knust hvidløg
 
Lad safranen trække i vine ½ time.
Svits 6 skalotteløg i smør til de bliver bløde, tilføj krydderurterne og
vin og lad det simre 1 min.
Hæld de rensede muslinger i, dæk med tætsluttende låg og ryst panden
ind i mellem (Gør det over stærk varme).
Check efter 3 min om de er åbne, og læg de åbne i en sigte over en skål
til at gemme saften i.
Smid de muslinger ud, der ikke er åbne efter 6 min.
Hæld muslingesaften samt fløden i og kog ind til det bliver tykt nok til
at kunne kaldes sauce, hæld persille og hvidløg i, og varm muslingerne i
saucen til de er dækket.
Server i suppetallerkner/skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her