Logo

Lasagne med svinekød og fetaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g hakket svinekød
2 spsk olie
2 løg
2 dåser flåede tomater
3 tsk tørret merian
3 tsk æg
250 g lasagneplader
200 g fetaost
100 g revet ost

Varm 1 ½ spsk olie i en gryde.
Svits kødet ved god varme, til det smuldrer.
Pil og hak løget fint. Tilsæt det sammen med resten af ingredienserne. Dæmp varmen. Lad kødsaucen småkoge under låg i ca. 10 minutter. Smag den til.
Pisk æggene sammen og smuldr fetaosten heri.
Smør et ovnfast fad eller en lille bradepande med ½ spsk olie.
Læg et lag kødsauce i bunden, så et lag lasagneplader og derefter oste-
æggeblandingen.
Gentag lagene. Slut af med oste-æggeblandingen.
Drys med revet ost. Sæt fadet på en rist midt i en kold ovn.
Tænd ovnen på 200°C og bag lasagnen i ca. 30 minutter til den er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her