12 lasagneplader
Tomatsauce:
2 løg
2-3 fed hvidløg
lidt olivenolie
2 ds hakkede tomater
1 spsk friskhakket basilikum
1 spsk friskhakket oregano
2 laurbærblade
2 dl chilisauce
salt
peber
Fyld:
2 æg
500 g hytteret, naturel
200 g mild reven ost
100 g reven parmesan
Indstil ovnen på 200ºC.
Hak løgene fint, pres hvidløgsfedene og steg blandingen i lidt olivenolie, til løgene er bløde, men uden at tage farve.
Tilsæt de hakkede tomater og krydderurterne.
Lad saucen simre under låg i ca. 15 min., mens der røres nu og da.
Tilsæt chilisaucen og smag til med salt og peber
Pisk æggene sammen og bland dem med hytteretten sammen med de to slags ost.
Fordel lidt af tomatsaucen i bunden af et smurt ovnfast fad og læg 4 lasagneplader ovenpå.
Skiftevis lægges tomatsauce, lasagneplader og ostefyld.
Afslut med ostefyld.
Sæt fadet i ovnen ca. 40 min. eller til det er gennembagt og gyldent.