Lasagneplader
500 g magert hakket oksekød
1 pk. bacon i skiver
1 stort hakket løg
hvidløg efter behag
1 dåse flåede/hakkede tomater
lidt tomatpuré
1 bouillonterning
Oregano
basilikum
Muscatnød
Salt
Peber
Bechamelsauce
Rasp
Steg de hakkede løg i en gryde til de er brune sammen med lidt hvidløg.
Kom derefter oksekødet i gryden og brun det med.
Efter kødet er brunet kommes hakkede tomater og lidt tomatpuré i gryden, sammen med krydderierne.
Der skal kun bruges en meget lille smule muscatnød.
Lad det hele simre ved svag varme i ca. 20 min.
Smør et ovnfast fad, og kom lidt af bechamelsaucen i bunden, og derefter lasagnepladerne.
Fyld på med kødsaucen og derefer bechamelsaucen igen.
Når den sidste kødsauce er lagt, ligger man et lagt med baconskiverne inden den sidste bechamelsauce.
Oven på bechamelsaucen kommer man et tyndt lag med rasp, der giver en sprød skorpe.