Logo

Langfredagsgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g kartoffelmel
60 g fint rismel
1.2 l mælk
4 æg
50 g hakkede mandler
 
Melet røres sammen med æggeblommerne og mandlerne ud i halvdelen af
mælken.
Resten af mælken varmes op og æggemassen tilsættes under piskning.
Koger ca. 15 min.
Hviderne piskes og vendes i grøden umiddelbart før serveringen.
Er meget lækker med saftsauce (kirsebærsauce).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her