Logo

Langfredagsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gang på gang støder man på egnsretter, der skulle have helbredende virkning. Såle­des også Langfredagsgrød, som skulle hjælpe på ryg­smerter, forudsat at man spi­ste grøden langfredag.
 
75 g kartoffelmel
50 g fint rismel
1 l. mælk
4 æg
50 g hakkede mandler
Tilbehør: Kirsebærsauce
 
Mandler, æggeblommer og hvedemel røres sammen i halvdelen af mælken.
Resten af mælken varmes op og æggemassen tilsættes under piskning.
Grøden koger i ca. 15 min.
Æggehviderne piskes stive og vendes i grøden umiddel­bart før serveringen.
Grøden serveres med saftsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her