½ flûte eller stor, aflang grovbolle
45 g blødt smør
1 lille fed hvidløg, knust
1-2 spsk hakket grøn chili fra dåse
½ moden avocado
1 tsk citronsaft
4 skiver salami uden skind
1 skive cheddarost, skåret diagonalt i kvarte
cherrytomater og syltede, hele chilifrugter til pynt (kan udelades)
Skær flûten eller grovbollen på langs to tredjedele op fra den ene ende, men uden at skære helt igennem.
Åbn brødet så meget, at fyldet kan være der.
Bland smør med hvidløg og fordel det over brødet.
Drys hakket chili over den nederste del afbrødet.
Skræl avocadoen og skær den i skiver, som dyppes i citronsaft.
Fordel dem langs brødet i et vifteformet mønster.
Fold salamiskiverne i kvarte og arranger dem over avocadoen.
Læg osteskiver over salamien.
Pynt om ønsket med 2-3 cocktailpinde, hvorpå er trukket cherrytomater og syltede chilifrugter.