Logo

Lammeskank en papilotte med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g skank fra bov eller kølle
smør
frisk basilikum
2 stilketimian eller rosmarin
salt
friskkværnet peber

2 stykker alufolie smøres godt på den blanke side.
På hver lægges et stykke skank, som krydres med salt og peber.

Der lægges 10 blade basilikum samt en stilk timian eller rosmarin ved hver.
Alufoliet lukkes tæt omkring kødet, så pakkerne er hermetisk lukkede.

Bages i ovnen ved 200ºC i 50 min.
Lad kødet hvile i pakkerne i ca. 10 min., inden de serveres.

Grønne bønner i en let stuvning, samt nye kartofler serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her