Logo

Lammeschnitzler i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce:
1-2 løg
½ spsk olie
1 dl hvidvin
1 dl bouillon
½ tsk estragon
2-3 tsk dijonsennep
1 dl fløde
2 tsk majsstivelse
salt og peber

4 lammeschnitzler ca 600 g
salt og peber

Løget skæres i små tern og svitses i olien.
Hvidvin, bouillon og estragon tilsættes og saucen småkoger under låg i et par min.

Tilsættes sennep og jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber.

Lammeschnitzlerne snittes i fedtkanten og brunes 1 min på hver side på en tør pande og drysses med salt og peber.

Saucen hældes over, og kødet småsteger i saucen ca. 10 min. til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her