Logo

Lammeschnitzler à la créme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammeschnitzler a ca. 150 g
saften af 1 citron
1 løg
200 g champignon
1 lille bdt Persille
3 spsk olie
2 spsk smør
4 spsk piskefløde

Gnid lammeschnitzlerne grundigt med peber og dryp dem med citronsaft (gem 1 tsk af saften).
Pil løget og skær det i tynde skiver .
Rens champignon og skær dem ligeledes i skiver og dryp dem med resten af citronsaften.
Skyl og hak persillen fint.
Lad olien blive meget varm på en stegepande.
Steg schnitzlerne ca 3 minutter på hver side, drys dem med salt og stil dem varmt.
Kom smørret på panden og lad løgskiverne gyldne let heri.
Kom champignonskiverne ved, bland godt og lad det hele snurre for svag varme og under låg i 5 minutter.
Tilsæt fløde og persille, smag til med salt og peber og lad det hele snurre sammen for svag varme og under omrøring i et par minutter.
Fordel champignoncremen over koteletterne inden serveringen.
Server med løse ris, grøn salat eller smørdampede ærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her