Kartoffelbåde
1000 g kartofler
1 tsk olivenolie
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Fetadrys
100 g Fetina
2 spsk friskhakket persille
1 spsk tørret pebermynte
Salat:
1 tsk citronsaft
2 tsk olivenolie
3 tsk vand
31/2 l hovedsalat revet i grove stykker (ca. 350 g)
18 cherrytomater i halve (ca. 125 g)
15 sorte oliven i kvarte (ca. 40 g)
Lammekoteletter:
25 g smør
½ fedknust hvidløg
8 lammekoteletter
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
Kartoffelbåde:
Vask kartoflerne godt og skær dem i både. Kom kartoffelbådene i en skål, tilsæt olie og bland det godt. Spred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Sættes i en kold ovn. Indstil på 200 º og bag i ca. 45 minutter. Vend i kartoflerne af og til. Drys de færdigbagte kartoffelbåde med salt og peber.
Fetadrys:
Lad Fetinaen dryppe godt af og mos den med en gaffel. Vend persille og pebermynte i og anret det i en skål.
Salat:
Pisk citronsaft, olie og vand sammen. Smag til. Anret salt, tomater og oliven på et fad.
Lammekoteletter:
Skær 3-4 snit i kanten af hver kotelet. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt knust hvidløg og steg koteletterne ca. 4 minutter på hver side. Drys med salt og peber.