Logo

Lammekølle provencale 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammekølle
salt
friskkværnet peber
smør
¾ kg skrællede kartofler
3 fedhvidløg
2 bundtpersille
4 dl suppe eller kalvefond

Lammekøllen gnides med salt og peber og smøres med lidt smør.
Kartoflerne skæres i tynde skiver.
Hvidløg og persille hakkes.

Kartoflerne lægges lagvis i et stort ovnfast fad eller bradepande.
Der krydres med persille og hvidløg samt salt og peber mellem lagene.

Suppen hældes over, og lammekøllen lægges på kartoflerne.
Stegen sættes i ovnen ved 200° og steges ca. 1 ½ time.

Stegen skæres for ved bordet.
Ønsker man at skære for i køkkenet, anrettes kødskiverne ovenpå kartoflerne.
Tips: Husk at afpudse lammekøllen for fedt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her