Logo

Lammekølle Provencale 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg Lammekølle
salt + peber
smør

2 kg skrællede kartofler
2 løg
5 fedhvidløg
1-2 bundt persille
5 dl fond (evt. bouillon)

Lammekøllen gnides med salt, peber og et fed hvidløg og smøres med lidt smør.

Kartofler og løg skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes.
Kartofler og løg lægges lagvis i et stort ovnfast fad. Der krydres med persille, hvidløg, salt og peber. Fonden hældes ved og køllen placeres oven på kartoflerne.

Køllen steges i ovnen ved 200ºC i ca. 90 min. Køllen pakkes i alufolie og hvile i ca. 15 min. før den skæres ud og serveres (kartoflerne bliver stående i den slukkede ovn mens køllen hviler).
Tips:Det kan være nødvendigt at pudse køllen af for fedt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her