Logo

Lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1300 g små, faste og skrællede kartofler
50 g smør
1 lille knust fed hvidløg
¾ dl vand
1 ¾ tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 dl frisk, hakket persille
12 tynde skiver røget lammekølle (ca. 125 g)

Halver de små kartofler på tværs. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløget i ca. 1 min. Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til kartoflerne er møre. Vend af og til i kartoflerne. Vend forsigtigt persille i og smag til.

Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med røget lammekølle

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her