Logo

Lammekød i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammehals
1 - 1 ½ kg hvidkål
1 stort løg
4 gulerødder
30 g fedtstof
2 spsk karry
1 kvist løvstikke
2 dl vand
groft salt og peber
saft af ½ citron
1 bundt persille

Skær lammehalsen ud i portioner.

Skyl og snit hvidkålen fint, pil løget og skær det i terninger. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm stykker.

Varm fedtstoffet og svits det lidt. Kom kål, gulerødder og løg i gryden. Svits det. Kom vand, løvstikke, salt og peber i kålen.

Læg lammekødet i gryden til kålen, lad det småsnurrer til kødet falder fra benene, og kål samt grønsager er godt møre ca. 1 time.

Smag retten til med citronsaft, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her