Logo

Lammehakkebøffer med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket lammekød
2 fed presset hvidløg
2 spsk hakket løg
6 hakkede soltørrede tomater i olie
1 tsk salt
½ spsk olie
300 g spaghetti
40 g gorgonzola
¼ tsk salt og groftkværnet sort peber 
 
Salat:
250 g broccoli
1 lille hakket løg
½ bundt persille
 
Marinade:
1 ½ spsk olie
1 spsk vand
1 tsk rødvinseddike
¼ tsk dijonsennep
 
Kødet røres med de øvrige ingredienser og formes til hakkebøffer.
Steges i olie 3-4 min. på hver side indtil gennemstegte.
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken.
Gorgonzolaen smuldres og drysses over.
Stokken fjernes og broccolien skæres i skiver eller små buketter.
Broccoli, løg og persille blandes i en skål.
Marinaden rystes sammen og vendes med salaten.
Salaten trækker, dækket med plastik ½ - 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her