Logo

Lammegryde med små makaroni - Arni Yiouvetsi me manestra

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov
½ kop smør eller olivenolie
1 lille fint hakket løg
4 modne mellemstore tomater
1 ¼ l kogende vand
salt, peber
½ kg små makaroni
1 kop reven ost (kefalotiri eller mizithra)
 
Skær kødet i 5–6 portionsstykker og kom dem i en ovnfast gryde
(yiovetsi).
Kom tomaterne i kogende vand i ½ min. og flå skindet af.
Tilsæt smør, løg, de flåede tomater, salt og peber.
Bland det godt, dæk til og bag det i ovnen ved 200ºC ca. 1 time til kødet
er mørt.
Tilsæt det kogende vand og de små makaronier og rør godt.
Dæk til og lad det bage i endnu 30 min. husk at røre af og til.
Serveres straks med ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her