Logo

Lammegryde med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1250 g lammebov
1 l vand
3 tsk salt
1 tsk peber
2 hakkede løg
90 g hvedemel
1 dl fløde
1 æggeblomme
1 dåse asparges ca. 275 g
hakket persille

Kødet deles i serveringsstykker, koges op og suppen skummes.
Der krydres med salt og peber og de hakkede løg, og lagen fra aspargesen tilsættes.
Koges ved svag varme, til kødet er mørt.
Det tages op og holdes varmt.

Suppen jævnes med en meljævning og koges i ca. 10 min.
Saucen legeres med en æggeblomme udrørt i fløde.

Aspargesen anrettes over kødet, saucen hældes over, og der pyntes med hakket persille..

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her