Logo

Lammeculotte med tzatzikicreme, ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

bagte krydderkartofler og tomatlasagne
2 x 300 g ferske lammeculotter
½ dl olivenolie
¼ dl citronsaft
2 fed knust hvidløg
1 kvist rosmarin

Tzatziki creme:
200 g græsk tzatziki
125 g gedeost

Krydder kartofler:
¾ kg små skrubbede kartofler
½ dl hakket persille
¼ dl frisk hakket oregano eller merian
50 g smør

Tomat lasagne:
4 store tomater
1 lille salatløg
8 sorte oliven uden sten
Frisk oregano

Mariner lammeculotterne mindst 1 time i køleskab i olivenolie, citronsaft, knust hvidløg og rosmarin.
Rør tzatziki sammen med gedeost.
Vask kartoflerne grundigt. Læg kartoflerne på et stort stykke eller 3-4 mindre stykker folie.
Kom hakkede krydderurter, smør, salt og peber ved kartoflerne og pak folien tæt omkring.
Bag kartoflerne 45 minutter ved 200°C.
Skær hver tomat i skiver og læg løgringe, oliven og oregano imellem skiverne.
Grill lammeculotterne ca. 30 minutter, vend dem jævnligt og lad dem hvile tildækket i mindst 10 minutter.
Lammeculotterne kan også tilberedes i ovnen.
Brun dem 15 minutter ved 225°C og steg kødet færdig ved 175°C i ca. 15 minutter.
Krydr kødet med salt og peber og skær det i tynde skiver.
Server kartofler, tzatzikicreme og tomatlasagne til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her