Logo

Lammebryst med salatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 - 1 ½ kg lammebryst
2 store løg
1 tsk salt
groftkærnet peber
3 dl vand
1 icebergsalat

Liering:
1 æggeblomme
saft af ½ citron
½ tsk revet citronskal
salt og peber

Lammebrystet skæres i tykke skiver der brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.

Salt, peber og vand tilsættes og lammekødet småkoger under låg i ca. ¾ time.

Icebergsalaten skæres i kvarte, tilsættes og koger med i 10 min.

Skyen hældes i en lille gryde og skummes for fedt.

Æggeblomme, citronsaft og citronskal piskes sammen, lidt af den varme sky piskes i, og det hele kommes tilbage i gryden. Varmes igennem under piskning men må ikke koge.

Saucen smages til med salt og peber og serveres til kødet og icebergsalaten

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her