Logo

Lammebov i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g lammebov
smør eller margarine
salt og peber
½ tsk muskatnød
1 løg
2 nelliker
3 dl bouillon
250 g gulerødder
8 mellemstore kartofler
8 skalotteløg
½ bundt persille

Kødet skæres i skiver og brunes på panden.
Skiverne lægges i en gryde og drysses med salt, peber og muskat.

Det udskivede løg, nellike og bouillon tilsættes og retten koges ca. 30 min.
De rensede gulerødder skæres i skiver og kartoflerne skrælles og skæres i ret store stykker og tilsættes.

Skalotteløgene gives et opkog, pilles og tilsættes. Retten koges yderligere ca. 30 min. og smages til.

Serveres rygende varm med et drys persille.
Tips: Man kan stikke nellikerne i et lille pillet løg, så er de nemmere at fiske op af retten inden den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her