4 lakse steak a ca.250g.
4 peberfrugter
2-3 fed hvidløg
Sesamolie
4 bagekartofler
100 g smør
100 g cremefraiche
50 g parmesanost
Kartoflerne bages, peberfrugterne strimles. Laksen og grillen pensles
med olivenolie
Laksen grilles ved direkte varme i ca. 2-3 min. på hver side og flyttes
over til indirekte varme og grilles færdig med låg på i ca. 15 min.
Toppen skæres af de færdigbagte kartofler, udhules og røres sammen
med smør og cremefraiche, de hakkede purløg og salt og peber, kommes
tilbage i kartoffelskallen, drysses med lidt parmesanost og bages ved
høj varme i ca. 10-15 min.
Peberfrugterne ristes på en pande med lidt sesamolie og finthakket
hvidløg.
Laksen anrettes med peberfrugterne og den bagte kartoffel.
Evt. Sauce Hollandaise