Logo

Lakserulle med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g god røget laks i meget tynde skiver.
 
Fyld:
2 blade husblas
½ dl vand
100 g flødeost
1 dl piskefløde
1 tsk citronsaft
2 spsk hakket dild
2 spsk hakket purløg
peber, salt
 
Balsamicosauce:
1 dl balsamicoeddike
1 spsk sirup
 
Pynt: dild
Tilbehør: flûtes
 
Udblød husblasen i koldt vand ca 5 min. kog vandet op og smelt husblasen heri.
Når massen er lunken røres det i flødeosten.
Afkøl og vend krydderurter, citronsaft, salt og peber i.
Pisk fløden til skum og vend den i massen.
Stil fldet i køleskab ca. en time.
På plastfolie lægges laksestykkerne ud, så de fylder et rektangel på
8x18 cm.
Fordel fyldet herpå. Rul sammen. Læg rullen på køl et par timer.

Skær i 3 cm skiver.
Kog balsamicoen ind til den er sirupsagtig.
Rør sirup i.
Dryp med balsamicosause omkring lakserullerne.
Pynt med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her