Suppe:
1 løg, fint hakket
½ citrongræs, fint hakket
1 spsk karry
1 spsk olie
2 dl fløde
2 dl hvidvin
½ tsk salt
3 dl vand
½ hønsebouillonterning
1 spsk hvidløg, fint hakket
½ tsk ingefær, stødt
½ tsk gurkemeje
2 dl kokosmælk
1 tsk Red Hot Chilipepper
1 limefrugt, saften heraf
spid:
4 rejer
150 g laks i terninger
2 tsk karry
1 tsk salt
1 spsk olie
Svits løg, citrongræs og karry ved svag varme i olien. Tilsæt fløde, vin, salt, vand, hønsebouillonterning, hvidløg, ingefær, gurkemeje og kokosmælk. Lad det småkoge i 20 minutter. Si suppen og smag den til med lime og chilipeber.
Sæt rejer og lakseterninger på spid. Krydr spiddene med karry og salt og steg dem i olien ved kraftig varme.