Logo

Laks med pasta, squash og sukkerærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

200 g pasta, fx penne
150-200 g fersk laks
2 ½ dl piskefløde
1 lille squash
1 håndfuld sukkerærter
2 fed hvidløg
revet skal af ½ citron
olivenolie
salt og peber

Skær laksekødet i tern og skær squashen i bjælker.
Opvarm olien i en sauterepande og sauter de pressede hvidløgsfed kort.
Tilsæt squashen og lad den gyldne lidt.
Tilsæt fløden samt salt, peber og revet citronskal.
Lad saucen simre i 8-10 minutter, tilsæt laksestykkerne og sukkerærterne.
Efter yderligere 5 minutter er retten færdig.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Retten serveres med brød og masser af friskrevet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her