Logo

Laks med parmaskinke og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk laks
4 tynde skiver parmaskinke
1 fint snittet peberfrugt
1 fint snittet hvidløg
100 g blancherede bønner
2 dl tør hvidvin
1 lille bdt fint hakket bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Pak parmaskinken omkring laksen og bag fisken i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Imens varmes olivenolie i en sauterpande og peberfrugt og hvidløg sauteres i 2 - 3 minutter. Tilsæt hvidvin, bønner og persille. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Server til fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her