1 stk ciabattabolle (frisk evt. fra bageren)
2 tsk grøn eller rød pesto
1 stk salatblad, fx. iceberg
1 stk tomat
2 stk cornichoner
friske sandwich-spirer el. bønnespirer
2 skiver kylling- el. kalkunfilét
Del ciabatta-bollen i en over og en under.
Kom så en tsk fuld pesto på hver bolle og smør det godt ud på hele
fladen.
Skyl salatbladet godt og læg det på den nederst bolle.
Læg de to skiver kylling-filét på salaten, derefter en tomat skåret i
skiver, dernæst en lille håndfuld sandwich-spirer og til sidst pyntes med
cornichoner. (conichonerne deles på langs inden de tilsættes).
Læg så overbollen ovenpå, og værsgo, du har en meget lækker sandwich.
Tips: Kødet kan sagtens erstattes med oksekød og svinekød i skiver men
bedste resultat opnås med fjerkræ.
Desuden kan lidt stegt bacon gøre sandwichen endnu mere lækker.