1 hel kylling (eller 4 - 5 hele kyllingelår)
1 kg kartofler
1 grøn peberfrugt
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 ds hakkede tomater
¼ l. piskefløde
salt og kanel
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Smør et ovnfast fad, læg kartoffelskiverne heri.
Snit løget i små stykker, og fordel over kartoflerne
Hvidløg presses og fordeles over kartoflerne
Skær peberfrugt i skiver og fordel dem over det hele.
Hæld en dåse hakkede tomater over.
Drys salt over og hæld fløden ud over det hele
Skær kyllingen i kvarte, gnid dem ind i salt og kanel.
Læg kyllingestykkerne med skindsiden nedad ovenpå kartoffelfadet og sæt det hele i ovnen på 180°C i ½ times tid,
Tag fadet ud, vend kyllingestykkerne om og steg videre i ½ time eller 3 kvarterstid, stik i kyllingekødet for at se om det er færdigstegt.
Tips: Server flûtes og salat til.