To personer
2 fintsnittede skalotteløg
2 spsk hvidvinseddike
1 lille bdt estragon
1 lille bdt dild
4 rensede porrer
1 lille bdt bredbladet persille
2 kogte økologiske æg
1 spsk finthakkede kapers
4 stk kyllingeoverlår
5-6 stk cornicons
olivenolie
Salt og peber
Krydr kyllingelårene med salt og peber og steg dem i en varm ovn, 200ºC i 15 - 20 minutter. Skær porrene i passende stykker. Kog dem i kogende letsaltet vand 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Hak æggene og kom dem i en skål med de finthakkede krydderurter, kapers, cornichons, eddike og olivenolie. Vend det sammen og smag til med salt og peber. Læg porrerne på et fad med de stegte kyllingeoverlår og hæld vinaigretten henover porrerne. Server evt. med et godt brød til.
Stegtiden er vejledende og fjerkræ bør altid gennemsteges så kødsaften er klar.