Logo

Kyllingeleverpostej med tomatpasta og cayenne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Kyllingelever
½ l. fløde
2 spsk Tomatpure.
1 knsp.cayennepeber
salt
peber

Kyllingelever blendes med salt og peber der tilsættes Tomatpure, cayennepeber og fløde.
Hældes i små forme og bages i vandbad ca. 18 min ved 165 º.
Kan anrettes varm på tallerkener med salat og brødcrutonner (brødterninger ristet gyldne i smør).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her