500 g kylling i tynde strimler
Lidt olie
Lasagneplader 9 - 12 stk
1 pakke frossen helbladet spinat (450 g)
8 modne tomater eller 1 ds hakkede flåede
1 løg
¼ l piskefløde
3 tsk orientalsk krydderi (fx. Santa Maria)
3 spsk tomatketchup
Salt og peber
Oregano
200 g mild reven ost
Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv. Steg kyllingestrimlerne
gyldne i lidt olie og karry.
Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde.
Blend tomaterne og kom dem i løgene sammen med fløde, ketchup og alle
krydderierne.
Lad denne sauce koge i 15 min., og smag den så evt. til med flere
krydderier.
Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.
Smør et ovnfast fad.
Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt
lidt kylling, og drys med ost.
Fortsæt sådan i 3 lag og slut med sauce og ost.
Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180ºC i ca
½ time, til lasagnepladerne er møre.