1 stor poulard eller tilsvarende kyllingedele
smør
1 fed knust hvidløg
salt
peber
2 dåser tomater
1 dl bouillon
klippet dild
2 tsk basilikum
20 små skalotteløg
1 pakke frosne grønne bønner
Kartofler:
1 kg rå kartofler
smør
salt
peber
Kyllingen, evt. optøet, deles ud i portinonsstykker. I en stegepande letbrunes smørret, heri kommes det knuste hvidløg og kyllingestykkerne brunes, krydres med salt og peber og læges efterhånden over i en gryde. dåse tomaterne med væden og bouillon tilsættes ligeledes klippet dild, basilikum og de små skalotteløg ( gerne frosne og optøede), og under låg snurrer det hele i 40 min. Kort før serveringen tilsættes de kogte grønne bønner og gryden smages til.
Kartoflerne skrælles, skæres i ret tynde skiver og brunes og gennemsteges i stegepanden i rigeligt brunet smør. Kartoflerne vendes ofte og skal stege til de er møre , brune g sprøde ca. 15 min.